stichting URANTIA nederlandstalig

 

De laatste nieuwsbrief:

Nieuwsbrief januari 2018

Abonneer u op de nieuwsbrief

U kunt zich gratis abonneren op onze nieuwsbrief.

Diepgaande studie van het Urantia Boek in studiegroepen

Dit artikel is een vertaling van George Michelson — Duponts “Étude approfondie du Livre D'Urantia en groupe d'étude” welke is vertaald door Ensemble Traduit.

Een nieuwe betekenis van het Kerstfeest

Dit artikel is een vertaling van “The new meaning of Christmas” door Mark Kuliek uit 1994 welke is vertaald door Karen Huigsloot en Liesbeth Steur.

De geschiedenis van de Urantia beweging

De geschiedenis van de Urantia beweging is een vertaling van A History of the Urantia Movement door Dr. William Sadler, vertaald door Mw. R. Hanekroot.

What is the New Philosophy of Living Project?

Het “Project Nieuwe Levensfilosofie” (ook wel Project 2:7.10, naar citaat (43.3) 2:7.10 uit het Urantia Boek), betreft een explorerend artikel om een nieuwe levensfilosofie te construeren.

Originele Concepten in het Urantia Boek

Waarin onderscheidt het Urantia Boek zich? Vanwege de 64 concepten en doctrines die nieuw en origineel zijn zoals gepresenteerd in het Urantia Boek en meer.

Korte samenvatting van filosofie in het Urantia Boek

Een overzicht van een verkennende studie door Dr. Jeffrey Wattles in een vertaling van Bert Volkers.

Aanschaf & vertalingen

Vertalingen

Het Urantia Boek is inmiddels in heel veel talen vertaald. Hier vindt u een overzicht van de vertalingen van het Urantia Boek.

Aanschaffen van het Urantia Boek

Het Urantia Boek kan rechtstreeks besteld worden bij Frontier Bookshop in Amsterdam, of bij elke andere boekhandel in Nederland en Vlaanderen. De door de Urantia Foundation in Chicago als uitgever vastgestelde prijs voor het Urantia Boek is €29,95 per stuk. Elke boekhandel in Nederland dient zich aan deze vaste boekenprijs te houden.

Als uw plaatselijke boekwinkel het Urantia Boek niet op voorraad heeft, kunnen zij het bestellen. Gegevens:

Titel: Het Urantia Boek
Uitgever: Urantia Foundation, Chicago, USA
ISBN: 90-9011151-4
Eerste druk, 1997, 2097 (+ LXVI) pagina's

Bestellen via internet-boekhandels

Het Urantia Boek is ook prima te bestellen via de reguliere internet-boekhandels. We geven twee voorbeelden:

bol.com Klik hier voor het bestellen van het Urantia Boek bij bol.com.
Dit is een Nederlandstalige internet-boekhandel.
amazon.com Klik hier voor het bestellen van het Nederlandse Urantia Boek bij Amazon.com. Het Nederlandse boek komt dan uit Amerika naar u toe. Soms biedt dit prijsvoordelen (afhankelijk van de koers van de US Dollar), meestal zijn de verzendkosten te hoog, maar wellicht kunt u de bestelling combineren met andere boeken bij amazon? Amazon.com kan U bijvoorbeeld ook goed en goedkoop de Engelstalige, Spaanstalige of Franstalige versie van het Urantia Boek leveren. Door te klikken op het logo van amazon, links hiernaast, vindt U alle vermeldingen bij amazon, die een relatie met het Urantia Boek hebben.

 


 Home | Sitemap | Laatste wijziging: 12 januari 2018