stichting URANTIA nederlandstalig

 

De jaarlijkse Urantia dag gaat niet door!

N.a.v. het regeringsbesluit zijn wij genoodzaakt de Urantia dag op 21 augustus 2020 te annuleren.

De laatste nieuwsbrief:

Nieuwsbrief mei 2020

Abonneer u op de nieuwsbrief

U kunt zich gratis abonneren op onze nieuwsbrief.

Diepgaande studie van het Urantia Boek in studiegroepen

Dit artikel is een vertaling van George Michelson — Duponts “Étude approfondie du Livre D'Urantia en groupe d'étude” welke is vertaald door Ensemble Traduit.

De geschiedenis van de Urantia beweging

De geschiedenis van de Urantia beweging is een vertaling van A History of the Urantia Movement door Dr. William Sadler, vertaald door Mw. R. Hanekroot.

What is the New Philosophy of Living Project?

Het “Project Nieuwe Levensfilosofie” (ook wel Project 2:7.10, naar citaat (43.3) 2:7.10 uit het Urantia Boek), betreft een explorerend artikel om een nieuwe levensfilosofie te construeren.

Originele Concepten in het Urantia Boek

Waarin onderscheidt het Urantia Boek zich? Vanwege de 64 concepten en doctrines die nieuw en origineel zijn zoals gepresenteerd in het Urantia Boek en meer.

Korte samenvatting van filosofie in het Urantia Boek

Een overzicht van een verkennende studie door Dr. Jeffrey Wattles in een vertaling van Bert Volkers.

Uitnodiging

De Stichting Urantia Nederlandstalig (SUN) nodigt u hierbij uit voor het bezoeken van:

Logo 10e internationale conferentie van de Urantia Association International

De 10e internationale conferentie van de
Urantia Association International

Deze conferentie zal plaatsvinden in het Conferentie Centrum Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Dit evenement duurt van donderdagnamiddag 12 april tot en met zondagochtend 15 april 2018. De conferentietaal zal Engels zijn.

Het programma zal volledig gericht zijn op ‘Jesus as a Teacher’. Behalve zijn spirituele onderricht, liet hij ons ook zien hoe dit onderricht het meest effectief is. Wat kunnen wij van Hem leren, wat is het dat toekomstige leiders en begeleiders nodig hebben om zich als ware volgers van Zijn onderricht te kunnen ontwikkelen.

Een ding wat wij bijvoorbeeld van Hem zagen is dat Hij zijn lesmethode aan zijn gehoor aanpaste. Een ander opmerkelijk feit is dat al Zijn lessen waren gericht op het openbaren van Zijn en onze Vader in het Paradijs en op het laten zien dat God een liefhebbende Vader is en dat Hij grote nadruk legde op het belang van de persoonlijke relatie met de Vader.

Het programma zal ruimte geven aan veel internationale lezers van het Urantia Boek, mensen die het boek al vele jaren bestuderen en die ons kunnen helpen om deze 5e Openbaring beter te begrijpen. Tijdens het programma ligt het accent op leren door ervaring en uitwisseling in kleine groepen.

In de loop van het komende jaar zal het programma verder uitgewerkt worden en we houden u op de hoogte via onze website www.uai2018.org die speciaal voor deze conferentie wordt aangeboden in 5 verschillende talen.

Reserveer alvast de dagen in uw agenda voor deze bijzonder conferentie, zo dicht bij huis en te midden van de bloeiende bollenvelden.

De toegang tot de 10e internationale conferentie van de Urantia Association International vindt u door op deze link te klikken.

Namens het bestuur van de Stichting Urantia Nederlandstalig én het voorbereidingsteam voor deze conferentie heet ik u van harte welkom,

Jaap Terra
Voorzitter Stichting Urantia Nederlandstalig (SUN)
info@urantia.nl

Deze uitnodiging is ook als pdf—document te downloaden.

Noot: De oorspronkelijke website is niet neer actief, maar een aantal pagina's zijn nog beschikbaar:

 


 Home | Sitemap | Laatste wijziging: 29 juni 2020