stichting URANTIA nederlandstalig

 

De jaarlijkse Urantia dag gaat niet door!

N.a.v. het regeringsbesluit zijn wij genoodzaakt de Urantia dag op 21 augustus 2020 te annuleren.

De laatste nieuwsbrief:

Nieuwsbrief mei 2020

Abonneer u op de nieuwsbrief

U kunt zich gratis abonneren op onze nieuwsbrief.

Diepgaande studie van het Urantia Boek in studiegroepen

Dit artikel is een vertaling van George Michelson — Duponts “Étude approfondie du Livre D'Urantia en groupe d'étude” welke is vertaald door Ensemble Traduit.

De geschiedenis van de Urantia beweging

De geschiedenis van de Urantia beweging is een vertaling van A History of the Urantia Movement door Dr. William Sadler, vertaald door Mw. R. Hanekroot.

What is the New Philosophy of Living Project?

Het “Project Nieuwe Levensfilosofie” (ook wel Project 2:7.10, naar citaat (43.3) 2:7.10 uit het Urantia Boek), betreft een explorerend artikel om een nieuwe levensfilosofie te construeren.

Originele Concepten in het Urantia Boek

Waarin onderscheidt het Urantia Boek zich? Vanwege de 64 concepten en doctrines die nieuw en origineel zijn zoals gepresenteerd in het Urantia Boek en meer.

Korte samenvatting van filosofie in het Urantia Boek

Een overzicht van een verkennende studie door Dr. Jeffrey Wattles in een vertaling van Bert Volkers.

Engelen: het thema op 21 augustus 2011

Ook dit jaar organiseert de St. Urantia Nederlandstalig, de landelijke bijeenkomst voor lezers van het Urantia Boek op 21 augustus a.s..

Engelen”: wie zijn zij en wat doen zij? Dit is een interessante vraag. Er zijn zoveel verschillende soorten engelen op verschillende niveau`s. Zij functioneren zowel op materieel en spiritueel niveau en hoe is dit gerelateerd aan ons?

Het thema is dus ‘engelen’ geworden. Wij benaderen verschillende lezers om vanuit diverse invalshoeken een relatie te leggen met dit thema in het Urantia Boek en dat te delen met de deelnemers van de bijeenkomst op 21 augustus..

De locatie is zoals ook al eerder aangekondigd weer het congrescentrum Samaya in Werkhoven, centraal in het land gelegen:
   Hollendewagenweg 20
   3985 SG Werkhoven
   0343 − 552332
   www.samaya.nl

De kwaliteit die dit centrum biedt en met name de heerlijke lunch, maakt dat wij hier weer voor kiezen. Ook nu lukt het weer om de kosten beperkt te houden en kunnen wij de dag aanbieden voor € 55,- per persoon.

Eind juli krijgt u van ons het definitieve programma toegestuurd. U kunt zich nu opgeven via info@urantia.nl of via 035-772 71 16. Of U kunt dit bedrag over maken naar rekening nr 78.14.78.189 t.n.v. St. Urantia Nederlandstalig te Leiden.

Indien de kosten voor iemand lastig zijn op te brengen dan kunt u daar net als andere jaren weer contact over opnemen met de St. Urantia Nederlandstalig.

Samenvattend

Bijeenkomst: 21 augustus 2010
Thema: Engelen
Locatie: Samaya conferentiecentrum in Werkhoven
Tijdsduur: 10.00 tot 16.00 uur
Kosten: € 55,--

U kunt zich opgeven:

  • via info@urantia.nl
  • of door te bellen met 035-772 71 16
  • of door dit bedrag over te maken naar rekening nr 78.14.78.189 t.n.v. St. Urantia Nederlandstalig te Leiden.

 


 Home | Sitemap | Laatste wijziging: 29 juni 2020